Hola a tots i totes, benvinguts a la meva recopilació de sortidetes pels voltants de Tortosa. Si busqueu alguna cosa molt professional, aquest no és el vostre blog ¡¡ Faig sortidetes de tercera divisió pel territori i simplement les vaig recopilant per saber on he anat i com ho he fet, res més. Hi ha molta gent pel territori que coneix molt millor les sortides i com fer-les. Si et consideres de tercera divisió com jo, igual t'aprofita per fer una sortideta light pels voltants de Tortosa.

jueves, 11 de marzo de 2021

L'Ampolla - Bassa de les Olles - Port d'iIla de Mar

Hola, aquesta és un ruteta diferent a les anteriors, tot per pla, però al fi i al cap, són uns 15 kms que tot i ser planets, també acaben carregant les cames. La nostra etapa d'avui surt des de l'Ampolla, concretament de la zona on es troba el Camping Ampolla Playa, també prop de la disco Mediterrànea. Aquella avinguda serà bon lloc per deixar el cotxe.

Sortim pel camí de l'esquerra que va al costat del mar, i hem de tirar 1.5 kms fins arribar a la zona recreativa de la Bassa de les Olles, allí entrarem, i solament passar una caseta que hi ha davant del restaurant, voltarem a l'esquerra per mig d'una passarel.la de fusta, per fer una volta a la bassa de les Olles.


I ara bàsicament en principi anem a voltar tota la bassa, de moment ens queda a la nostra esquerra. Continuem la volta i podem aprofitar diferents punts d'observació d'ocells per fer quatre fotaques i gaudir de l'espectacle visual de la fusió de l'aigua amb el sol i les aus.



Aquesta volta després de passar per una sèrie de punts (seguir track), acaba portant-mos a la platja del Goleró, s'ha de seguir fins una gran esplanada, on hem de escollir el camí de la dreta per fer ara si una subruta circular, amb l'objectiu d'arribar al Port d'illa de Mar (o port de les muscleres).



I un cop arribats aquí, ja podem empendre el camí de retorn, aquest cop per la vore del mar. I ja tindriem la ruteta feta, no és molt canyera, ja que són aprox uns 15 kms, però això si, tot planet fet que facilita molt l'excursió.

De fet, natros ens va acompanyar molt el dia i vam decidir intentar arribar al Far del Fangar, que encara falten uns 9 kms més, però vam abortat a meitat camí ja que ens estavem plantant en una sortida d'uns 33 kms......

Aquesta ruta la vaig trobar a Wikiloc, i està feta per l'usuari StoneAge, us deixo l'enllaç per descarregar la seva ruta:


No hay comentarios:

Publicar un comentario