Hola a tots i totes, benvinguts a la meva recopilació de sortidetes pels voltants de Tortosa. Si busqueu alguna cosa molt professional, aquest no és el vostre blog ¡¡ Faig sortidetes de tercera divisió pel territori i simplement les vaig recopilant per saber on he anat i com ho he fet, res més. Hi ha molta gent pel territori que coneix molt millor les sortides i com fer-les. Si et consideres de tercera divisió com jo, igual t'aprofita per fer una sortideta light pels voltants de Tortosa.

jueves, 30 de junio de 2022

PLATJA SES COVETES (COLÒNIA SANT JORDI - MALLORCA)

 Hola bones, una altra vegada, això no seria una entrada com a tal per fer una sortideta normalment, és un recordatori per mi (i si a algú li cal) per anar a la meva platja favorita, que es troba a Mallorca, concretament a una població que es diu La Colònia Sant Jordi.


Evidenment la sortida hauria de ser de La Colònia on sempre ens hem quedat a dormir i llavors l'opció més fàcil és posar a Google Maps, RESTAURANT RAN DE MAR, ja que has d'accedir per uns caminals pels quals és fàcil que et puguis perdre.


El restaurant RAN DE MAR, es troba a una petita urbanització que trobo es diu SES COVETES. Es troba ubicat entre la Colònia Sant Jordi i Sa Ràpita. Un cop arribats aqui, per tota aquesta zona de Ses Covetes, si tens sort, ja es podria aparcar, hi ha parquimetre i val 5 euros tot el dia (es pot pagar en monedes o amb la tarja de crèdit), el problema es que quasi mai he trobat aparcament aqui, deuen haver sobre 50-60 places en tota la urbanització i es fa força difícl. Si s'aconsegueix, estupendo, ja has triomfat, ja pots agafar pataquets i anar cap a la platja com un campeón.


El tema està en si no es troba aparcament, que és el més normal, llavors al final del carrer on està el restaurant, hi ha una petita rotondeta que permet donar la volta i aturarte un moment, llavors pares el cotxe i deixes a la parella i tots els pataquets a la porta de la platja, i el conductor en busca del parking.

Llavors s'ha de tirar 1.5 kms en la mateixa direcció que hem vingut (igual thas fixat a l'entrar) i anar al parking a deixar el cotxe. El tema de pagament és el mateix, són els mateixos parkimetres, però, tot i que hi ha una sendera delimitada en valles i es pot caminar bé, és 1,5 Km d'anada a portar el cotxe i 1,5 Km de tornada per recollir-lo i tornar a la rotonda a buscar els pataquets, amb un solana de justicia que se suposa estarà caent.



Pos bueno, això és tot ¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario