Hola a tots i totes, benvinguts a la meva recopilació de sortidetes pels voltants de Tortosa. Si busqueu alguna cosa molt professional, aquest no és el vostre blog ¡¡ Faig sortidetes de tercera divisió pel territori i simplement les vaig recopilant per saber on he anat i com ho he fet, res més. Hi ha molta gent pel territori que coneix molt millor les sortides i com fer-les. Si et consideres de tercera divisió com jo, igual t'aprofita per fer una sortideta light pels voltants de Tortosa.

jueves, 4 de marzo de 2021

El Toscà - Cova dels Adells - Font del Bosc Negre - El Toscà

 

La cova dels Adells és una sortideta molt xula, es troba prop del Toscà. Per poder fer-la, haurem d'anar amb el cotxe direcció Roquetes, passar el Reguers també, i uns 7 kms després ja ens trobem el desviament per entrar al Toscà. Podem entrar amb el cotxe fins una zona on hi ha un restaurant (que em penso que hores d'ara no funciona), per allí podrem aparcar.

La ruta és circular i aproximadament consta d'uns 6 kms, té un desnivell d'uns 400 mts. Tot i que no és extremadament dura, i no estàs una mica preparat i acostumat a voltar per les montanyes, es pot acabar fent bastant pessada. 

Un cop ubicats a la zona, el nostre objectiu es trobar un transformador de llum, es com una plaça que normalment sempre hi ha cotxes aparcats. També hi ha un plafons informatius on explica aquesta ruta i altres.



Justament al darrera d'aquests plafons informatius, comença la nostra ruta. A la part de baix de l'entrada deixo l'arxiu GPX per seguir-la sense problemes. Si teniu algún dubte de com seguir la ruta podeu consultar aquí com fer-ho.

Solament una petita ajuda, al poc tems de començar la volta, ens trobem amb un encreuament, evidenment, com la ruta és circular no hi ha problema per triar una opció o l'altra, però a mi personalment m'agrada pujar pel camí de la dreta, que puja fins la cova dels Adells, i baixar després per la Font del Bosc Negre.



En hi ha moltes de rutes a Wikiloc de la Cova dels Adells, però jo he fet la de l'usuari Lo Favaret que el segueixo  a Wikiloc i sempre fa les rutetes molt aseades. Us deixo l'enllaç per descarregar la seva ruta:


No hay comentarios:

Publicar un comentario